Eva Solo FireGlobe kaasugrilli

Tuotemerkki: eva solo
Hinta alk.: 949,95
+

Veistoksellinen grilli mukailee suositun FireGlobe-tulipesän muotokieltä ja siinä on iso grillausala (halkaisija 59 cm) ja kolme poltinta. Kaasugrillin maksimilämpötila on 330-360 asteen välillä, mikä tekee grillistä täydellisen mm. pizzan paistoon. 
Grillissä on kolme poltinta, joita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen - näin grillin lämpötilaa on helppo säädellä. Grilli kuumenee nopeasti 6-7 minuutissa maksimilämpötilaansa. Isommat kuuden polttimen grillit tarvitsevat 15-20 minuuttia saavuttaakseen maksimilämpötilan. Tasainen lämmönjakautuminen - kannen kanssa ja ilman - takaa lihan optimaalisen kypsymisen säällä kuin säällä. Grillin kannessa on lämpömittari. Kannen kahva pysyy viileänä ja kansi on helppo ripustaa grillin taakse. Grillissä on valumisastia rasvojen ja nesteiden keräämiseen. 
Kaasugrilli on laadukasta tanskalaista suunnittelua ja erittäin yksinkertainen koota sekä puhdistaa. Jalat voidaan irrottaa, jolloin grillin talvivarastointi on helppoa. 
HUOM! Käytä Fire Globen emaloidun ritilän puhdistamiseen messinkiharjaksista grilliharjaa. Eva Solon Fire Globe grillin kanssa voidaan käyttää kaikenkokoisia kaasupulloja. Myös varaosia on saatavilla. 
Suosittelemme grilliin suojahuppua hinta 59,95€ (tuotekoodi 571121) sekä kaasupullon suojahuppua hinta 44,95€(tuotekoodi 571122).

Kysy lisää

© Kalustetalo Tuovinen Oy | Web Davas